Cercar en aquest blog

dimecres, 31 d’octubre del 2012

Scratch


El Scratch és un programa per a nens creat per als alumnes de primària. El nen podrà jugar amb l'ordinador, interaccionar amb ell i aprendre i experimentar coses que li permetrà poder anar creixent cognitivament ja que la interacció els ajudar a evolucionar. Aquest programa es basa en la interacció amb l'ambient a mesura que els nens han de crear un joc.

Os adjunto el primer vídeo dels 14 que hi ha on va explicant la utilització d'aquest programa. 



Personalment, el inconvenient que trobo d'aquest programa es que és bastant complicat i difícil de fer servir per als nens. Ho han de tenir molt interioritzat i saber-lo fer servir molt bé perquè pugui arribar a ajudar als nens. Suposo, que si des de ben petits se'ls ensenya a utilitzar-lo, arribarà el moment que siguin uns autèntics experts. Llavors, jo si que apostaria per aquest programa, com he comentat abans, té molts avantatges i és una manera diferent d'aprendre, i de motivar als nens, factor imprescindible per al seu aprenentatge.

I per deixar-vos amb molt bon sabor de boca, os adjunto el joc que vaig realitzar jo!  http://scratch.mit.edu/projects/martaca10/2993399 Espero que os agradi! :-)


Fins aviat i a ser feliç@s! :-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada