Cercar en aquest blog

dijous, 8 de novembre del 2012

Movie Maker

Avui, dijous 8 de novembre, a la classe de GITIC en Jorge ens ha donat més eines per a l'elaboració d'un bon treball per la Publicació Digital.
Primerament ens ha mostrat l'eina "recortes" per a poder capturar imatges, tweets o vídeos de la pantalla i guardar-ho com a foto i així després poder-ho adjuntar al treball. És un mecanisme molt fàcil i senzill i li dóna un toc animat, motivant, personal i únic.

Com a prova he fet els següents recortes:

- Un tweet d'en Risto.

- La captura d'un vídeo d'una entrevista del youtube.



Per altra banda, per a capturar el so d'un vídeo del youtube, s'ha de copiar el link que volem del vídeo i després hem d'entrar a la pàgina web http://www.vidtomp3.com/ i seguidament adjuntar el link que hem copiat.

Si a més a més, volem el vídeo i no només l'àudio com hem fet en el pas anterior, s'ha d'entrar al programa Real Player.
És un reproductor de multimèdia que reprodueix diversos formats multimèdia, incloent les generacions múltiples dels còdecs de RealAudio i de RealVideo així com MP3, MPEG-4, QuickTime, etc

Per a poder-ho fer s'ha d'anar al vídeo del youtube i descarregar el vídeo amb la clicada del botó on ho diu. S'ha de tenir en compte que el vídeo ha d'estar en un format que accepti el Movie Maker.
Aquest programa va ser tret al mercat per donar a conèixer la capacitat de visualització de personatges en 3D en entorns pre-fets amb la capacitat d'afegir accions, efectes de so, música, text, veu i efectes especials.


Un cop estem dins del programa, podem adjuntar el vídeo, l'àudio etc. I es fa prement el ''importar vídeo, imágenes" etc. A més, si es vol editar el vídeo o anar alternant fotografies i part del vídeo es pot fer prement "editar película". També es poden aplicar diferents efectes als vídeos i a les imatges que li donaran el toc que esperem.

I per últim, després d'un gran esforç i dedicació, podem obtenir un vídeo. Es aquest cas, el vídeo que trobareu, el vaig realitzar per a fer una exposició de la pedagoga Maria Montessori a Història i Antrolopologia de l'educacio! 
Què en penseu? Os agrada el resultat final? Espero que sí!


El Movie Maker és una eina molt útil i que si la saps fer servir va molt bé. L'únic "però" que trobo és que personalment el trobo molt difícil d'utilitzar, em costa fer-lo servir i no sento que domino i llavors no puc treure tot el "suc" que m'agradaria i que hauria de treure.

Fins aviat i a ser feliç@s! :-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada