Cercar en aquest blog

dijous, 25 d’octubre del 2012

Fer un vídeo amb Prezi

Avui, dijous 25 d'octubre, a classe de GITIC amb en Jorge, hem aprés com es fa un vídeo des de Prezi (www.prezi.com).

Primer de tot ens hem hagut d'inscriure amb el correu de la universitat i així no havíem de pagar per fer-lo servir. 

Un cop ja estàvem dins, hem fet una prova amb una recepta de cuina. Per complementar-ho, a la part superior esquerra hi ha el "menú" i allà podem inserir imatges, etc.



Quan ja tenim adjuntades les imatges, amb la ruleta del ratolí es poden allunyar o apropar. Si per contra, volem posar un vídeo hem d'anar a la part superior on posa "media" i ho hem de fer a través del youtube.



També es poden adjuntar dibuixos anant a "drawing" o a "add formes" anant a "layouts". A més podem anar a "tema" i canviar la seva aparença, el seu fons.
Per norma general les presentacions són privades però si premem a "meeting" ho podem compartir enviant un correu electrònic al nombre de persones que vulguem.

Quan ja tenim la presentació feta i ho volem publicar al bloc, el que hem de fer és guardar el vídeo, sortir del teu compte, prémer a "share" i a "insertar".

Un cop tinc  el link, l'adjunto al bloc, amb l'opció d'HTML. El resultat és el següent. Espero que os agradi!





A l'hora d'haver de fer la presentació del Bon Comunicador, el meu grup i jo vam decidir utilitzar aquesta eina per a parlar del Risto Mejide. Crec que ens va sortir força bé! Opineu-ho vosaltres mateixos! :-)
http://prezi.com/oov41iqskiik/edit/?auth_key=joy8ecb&follow=qdeaeri8g4rl#8


Fins aviat i a ser feliç@s! :-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada