Cercar en aquest blog

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Bubbl.us

Bubbl.us té la mateixa funció que el CmapTools. És una eina molt útil per a estudiants i empreses. S'utilitza per a fer organigrames. Aquesta aplicació és gratuïta, fàcil d'utilitzar i es pot guardar en format .jpg o .png. Per poder començar a utilitzar-los, primer de tot t'has de registrar amb el teu correu i la contrasenya corresponent.

                     

Tot i que té moltes avantatges, també hi ha un seguit de restriccions. Entre d'altres, no se li pot canviar el idioma, només està en anglès. Això pot fer que a l'hora de fer coses, la cosa es compliqui perquè no entenguem algunes de les paraules que hi ha a les finestres. A part, no es pot modificar l'amplada ni la llargada, llavors depèn i com, ens pot fer més difícil la realització d'un esquema perquè potser acaba sortint d'una altra manera a l'esperada i no podrem fer res. Això sí, el format de la imatge si que es pot canviar, com he comentat abans, es pot guardar en .jpg o .png.

Per altra banda, una avantatge que té que la trobo molt útil és que es pot visualitzar el contingut del mapa conceptual en forma de redactat. Això a vegades ens pot anar bé i ens pot ajudar a fer un esquema més satisfactori.


Aquest programa tampoc el coneixia, me l'ha ensenyat en Jorge. Com he comentat abans, aquest i el CmapTools fan la mateixa funció i personalment, em sembla més fàcil el primer que ens va ensenyar i quan algun professor ens demani fer un esquema/organigrama, optaré per aquell. Tot i així, estic molt contenta d'haver descobert una altra eina útil. N'estic segura que més endavant l'utilitzaré.


Fins aviat i a ser feliç@s! :-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada