Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de novembre del 2012

Taxonomia de Bloom per a l'era digital

Dijous 22 de novembre, en Jorge a classe de GITIC ens va presentar i donar totes les eines per a poder realitzar un "súper" treball que gira entorn a la Taxonomia de Bloom que és una teoria universal que es basa en una classificació dels diferents objectius i habilitats, que els educadors poden proposar als seus estudiants. El fet de que aquesta taxonomia sigui jeràrquica, vol dir que l'aprenentatge a nivells superiors depèn de l'adquisició del coneixement i habilitats de certs nivells inferiors. Suposa un llistat de capacitats que han de tenir-se en compte a l'educació. 
Aquest treball l'haurem d'anar realitzant fins la data límit d'entrega que precisament és el meu aniversari, el 21 de desembre. 

Personalment, intentaré treballar a fons aquesta activitat que tenim i poder aconseguir el millor resultat ja que penso que és una bona ajuda per a poder treure uns bons resultats al final del semestre. Tot i que sóc present de que no se'm dona molt bé i per això intentaré esforçar-me encara més i poder-me superar! Llavors si que el plaer serà immens.

D'una banda, hem de resumir en un màxim de 25 línies el contingut d'un dossier que ens ha passat que té el mateix nom que el títol d'aquesta entrada. D'altra banda, hem de relacionar 10 verbs d'habilitats de pensament amb activitats fetes a la matèria de GITIC, que ens servirà per acabar d'aprofunditzar i assimilar totes aquelles coses noves i útils que hem après (n'hi ha moltes) i també, ho hem de relacionar amb activitats fetes a escoles.

A continuació, adjuntaré com a curiositat, el canvi que ha tingut casi 50 anys més tard, de l'any 1956 al 2000 la Taxonomia de Bloom.


Fins aviat i a ser feliç@s! :-D

2 comentaris:

  1. M'ha semblat molt interessant la manera en com has explicat la taxonomia! Segueix així!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Adri! He intentat fer-ho el més fàcil i senzill per a després poder-ho estudiar. Em sento satisfeta de què t'hagi servit. Jo també he fet un cop d'ull a la teva Taxonomia i també m'ha agradat molt, enhorabona! :-)

    ResponElimina